Pockets of Peace

Vi ønsker alle våre tidligere kursdeltagere velkommen til Nansen Fredssenters alumninettverk - Pockets of Peace!

På den internasjonale fredsdagen i 2021, lanserte Nansen Fredssenter alumninettverket «Pockets of Peace». Denne dagen er dedikert til å styrke fredens idealer og det er i denne ånden vi ønsker alle som har deltatt på våre kurs velkommen til å ta del i dette nettverket.

Alumninettverket er etablert som følge av mangeårige samtaler med kursdeltakere og partnere. Mange har uttrykt et ønske om å skape et rom for kontinuitet, oppfølging og erfaringsdeling. Her kan medlemmene selv forme nettverket i tråd med deres ønsker, behov og motivasjon.

Vi valgte navnet «Pockets of Peace» fordi vi mener at fred ofte oppstår i små «lommer» over hele verden – mellom mennesker, kulturer og steder. Sammen kan vi jobbe for å utvide disse lommene av fred.

Fremover ønsker vi at plattformen skal fungere som en faglig møteplass hvor vi vil tilby jevnlige webinarer, workshops og foredrag. Målet er at plattformen skal være mest mulig deltakerstyrt og interaktiv samt medvirke til økt samarbeid og nettverksbygging på tvers av medlemmene.

 

Har du deltatt på kurs gjennom Nansen Fredssenter? Da kan du melde deg inn i Pockets of Peace!

Om du ikke har deltatt på kurs tidligere, følg med på vår hjemmeside for framtidige arrangement eller kontakt oss for mer informasjon.